Segítőként online jelenlétedben a legfontosabb, hogy a leendő kliensed már az első alkalommal lássa és megérezze, mi az, amiben támogatni tudod őt, milyen keretekkel működsz és mire számíthat a folyamat végén.

Az általam készített weboldaladon mindezt #egyedi vizuális megjelenés, #értékes tartalom és #megbízható technikai háttér teszi lehetővé.

Az alábbi típusú weboldalakat tudom neked elkészíteni, teljesen személyre szabottan, igény szerint az integrál szemlélet és a spiráldinamika adta lehetőségeket is figyelembe véve.

Bemutatkozó weboldal,

ahol elegáns formában mutathatod be a szolgáltatásaid és blogolhatsz is.

Leendő klienseid felvehetik Veled az oldalon keresztül a kapcsolatot és feliratkozhatnak a hírleveleidre.

komplex weboldal,

amelyen keresztül folyamatosan kapcsolatot tarthatsz a klienseiddel chat és időpontfoglaló modulok segítségével. A maximális keresőoptimalizáltság érdekében az általad adott nyersanyagból megírom a weboldalad szövegét is. 

 

Webáruház,

ahol a szolgáltatásodhoz tartozó termékeket, segédanyagokat, könyveket, illetve az előadásaidra szóló jegyeket tudod értékesíteni. Pay-pal fizetési lehetőséggel és az általad választott online számlázó rendszerrel kötöm össze.

“Soha nem véletlen a híd ott, ahol van folyó” – Kowa

Egyedi design

A weboldalad teljes külső megjelenése téged kell tükrözzön, ezért kész sémák helyett egyedileg, csak neked építem fel a designt.

Bővebben

Az első egyeztetés során átnézzük az eddigi terveidet, a meglévő arculati elemeidet (logó, színvilág), illetve egyeztetjük, mit szeretnél a weboldaladdal elsősorban kommunikálni.

Ezek alapján én elkészítek max. 3 féle designtervet és drótvázat, amiből az általad választottal haladunk tovább. Ahhoz, hogy ezek a tervek minél inkább illeszkedjenek az elképzeléseidhez, fontos, hogy az első körben minden lényeges szempontot átbeszéljünk.

Ezek után elkészül a főoldali terv és az aloldali tervek is.

A kész tervhez feltöltöm az általad megadottt tartalmat és ezután max. 3 körben ellenőrzünk, korrigálunk.

A folyamat végén pedig már csak áldásodat kérem a kész weboldalra és élesítünk 🙂

Fontos: képanyag tekintetében kizárólag saját tulajdonú vagy free stock fotókkal dolgozom!
Az általam készített weboldalak szélessége alapértelmezetten 1950px.

Reszponzív megjelenés

A látogatóid akár több, mint 50%-a először okostelefonon találkozik az oldaladdal. Fontos, hogy ezeken a felületeken is kifogástalanul jelenjen meg. 

Bővebben

Mindkét felületre a weboldalad kinézetének egy-egy speciális verziója készül el, mely minden típusú és felbontású hordozható eszközön pontosan illeszkedik. 

wordpress keretrendszer

A világ weboldalainak közel 30%-a a WordPresst használja, hiszen professzionális és könnyen kezelhető.

 

 

Bővebben

A WordPress rendszer mellé alapértelmezetten Divi sablonnal dolgozom, de hozhatod a saját megvásárolt sablonodat is. 

A különböző értékesítési, időpontfoglaló és számlázási módokat beépülő modulokkal készítem el.

A közös munkánk kezdetén egyeztetjük, milyen modulokra van szükséged, hol merülhet fel esetleges pluszköltség.

(Én igyekszem prémium előfizetések nélkül a maximumot megvalósítani, tehát az előfizetés mindig a legvégső megoldás 🙂 )

A WordPress rendszer nyílt forráskódú és használata ingyenes. 

T

Keresőoptimalizálás

A Google első oldala nem csak álom – egy megfelelően keresőoptimalizált oldallal magabiztosan kerülsz a szolgáltatásod erős pozícióba.

Bővebben

Minden általam készített weboldal keresőoptimalizált. 

Az alapcsomag a legfontosabb elemeket tartalmazza, míg a drágább csomag és a webáruház teljes technikai keresőoptimalizálást kap, mely alkalmas a versenytársaktól magasabb pozíció megszerzésére a találati listán.

~

Spam és hackervédelem

Az oldalad teljes védelemmel látom el a rosszindulatú hacker robotok és a kéretlen levelek százait küldő szerverek ellen.

Bővebben

Többféle védelmi módszer kombinációjával védem meg az oldaladat és ezáltal az ügyfelek adatait is a rosszindulatú támadásoktól, webes kártevőktől. 

 

Gyors betöltődés

2019-ben senki nem szeretne 3 másodpercnél többet várni egy weboldal betöltődésére. Az általam ajánlott szerverszolgáltató biztosítja a villámgyors töltődést.

Bővebben

A weboldal betöltődését számos dolog lassíthatja. 

A szerver gyorsasága mindenképp meghatározó, azonban csínján kell bánjunk a különböző animációkkal és a fotók méretével is, hiszen minél nagyobb méretűek az oldalhoz tartozó elemek, annál lassabb a betöltődés. 

A design igények átbeszélésekor erre is kitérünk – melyek azok az igények, amelyek a gyorsaság megtartása mellet működnek és melyekre keressünk más technikai megoldást. 

domain, tárhely, SSL

Az első évre ingyenesen biztosítom számodra a domain neved foglalását, weboldaladhoz elegendő tárhelyet, illetve a  a biztonsági kulcsot. 

Bővebben

A domain nevet és a tárhelyet éves ciklusokban fizetheted a szolgáltató felé az első, ingyenes évet követően, melyről a lejárat előtt díjbekérőt kapsz. 

Az SSL kulcs biztosítja, hogy a weboldalad a google számára biztonságosnak minősített – ez pedig értékes helyezéseket jelent a találati listában.

 

GDPR megfelelés

Az európai adatvédelmi törvénynek mindenben megfelelő módon állítom össze az oldaladat

Bővebben

Az adatvédelmi szabályzat minden vállalkozást, így Téged is érint. 

Pontosan meg kell adnod a látogatóidnak, hogy a tőlük kapott adatokat mire használod és milyen cégek, szoftverek juthatnak hozzá az adataikhoz. 

Jó hír, hogy a legteljesebb céges szabályzáshoz megfelelő dokumentumokkal rendelkezem, így a teljes GDPR megfelelésed automatikusan biztosítom. 

Kulcsrakész

Minden kész tartalmat feltöltök a weboldaladra, így Neked már csak használnod kell!

Bővebben

A bemutatkozó oldal esetében Tőled kérem be a megírt szövegeket, szükség esetén keresőoptimalizálási szempontból minimálisan korrigálom. 

A komplex weboldal és a webáruház esetén azonban teljes szövegírási szolgáltatást is nyújtok számodra.

kérdésed van? lépj kapcsolatba velem! 

6 + 10 =

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial